Wisselvallig, maar voor de toeschouwers constant.

Veel meer kunnen we er ook niet van maken. De wedstrijd tegen SVS uit Schalkhaar was voor beide teams erg wisselvallig. De eerste 2 sets waren met duidelijke cijfers voor de dames van SVS. Tornado maakte slechts 13 punten in de 1e set en 12 punten in de 2e set. Wat de dames ook probeerden, alles viel net verkeerd. Er werd geprobeerd om meer te geven dan 100% en dit resulteerde in te veel persoonlijke en onnodige fouten. SVS had de zaken goed op orde en ging niet mee in de malaise van Tornado.

De 3e en 4e set gaf het omgekeerde beeld weer. Nu was Tornado in de lead en liepen de dames van SVS constant achter de feiten aan. Tornado verdedigde goed en kreeg meer vertrouwen in de aanval, daarnaast liep de serve beter dan in de 1e 2 sets.

De tiebreak moest uitkomst bieden wie er als winnaar van het veld zou stappen. 4 serve fouten van Tornado in deze mini set, maakte duidelijk dat zij geen recht hadden op de overwinning. De punten werden dus uiteindelijk verdeeld 3 voor SVS en 2 voor Tornado. SVS was afgelopen zaterdag de terechte winnaar.

Wisselvallig waren beide ploegen gedurende de wedstrijd, maar dat was de constante factor voor het publiek.