Loterij vv Tornado succesvol mede dank zij steun ondernemers

Op zondag 29 mei 2016 heeft de trekking van de Loterij van VV Tornado plaatsgevonden. Deze trekking stond normaal gesproken gepland met het jaarlijkse wijkvolleybaltoernooi, maar door dat dit jaar voor een andere opzet is gekozen en de trekkingsdatum al vast stond, is dit op deze datum doorgegaan.

De winnaars van de hoofdprijzen werden op de bewuste zondagavond gebeld met het heugelijke nieuws. Aan de verbaasde reacties te horen had niemand rekening gehouden met een prijs in de loterij. Iedereen was dan ook blij verrast met een prijs op hun loten. Hoofdprijs winnaar Jos Klein Haarhuis, zelf spelend in de Trim Heren van Tornado, heeft nog geen bestemming voor zijn waardebon, maar dat zal zeker goed komen.

DSC_0081

Op vrijdag 10 juni vond de uitreiking van de prijzen plaats. Locatie: Plus Wallerbosch, in verband met de 3e prijs: 1 minuut gratis winkelen. Winnaar van deze prijs, Hugo Mulhof uit Borne, had in de week voorafgaand aan de uitreiking al aangegeven de opbrengst van deze minuut winkelen te doneren aan de Voedselbank. “Wij hebben het geluk dat wij onze boodschappen altijd nog zelf kunnen betalen, ik wil deze boodschappen graag geven aan mensen die er wat minder goed voorstaan” geeft Hugo aan.

DSC_0123

Na eerst een ronde door de supermarkt te hebben gelopen en advies te hebben verkregen van medewerkers van de Voedselbank Midden Twente, gaat voor Hugo de minuut in. In volle vaart gaat hij langs de schappen om de houdbare producten die de Voedselbank in hun pakketten kan stoppen in zijn kar te gooien, hier en daar ondersteunt door Mark Reinds, bedrijfsleider van Plus Wallerbosch. Onderaan de streep haalt Hugo een bedrag op van ruim €213,00. Plus Wallerbosch heeft daarnaast nog 3 boodschappen pakketten aangeboden aan de Voedselbank.

Ook de overige prijswinnaars kregen op 10 juni hun prijs uitgereikt, de meeste in de vorm van waardebonnen, maar ook verzorgingspakketten en een bosbessenstruik ging met de mensen mee naar huis.

DSC_0109

Wij als VV Tornado hopen dat iedereen veel plezier heeft van hun prijzen. Wij willen onderstaande ondernemers bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen:

Tuincentrum Heerdink, Euronics Installatiebedrijf Derkink, Plus Wallerbosch, Haarhuis IJzerwaren, Ribhouse Texas, Tankstation Mos, AB Veldhuis, Bakkerij de Bökke, La Marell, Het Modehuuske, Paardenmelkerij Sand, Land van Maas en Webbink, De Korenbloem, Kapsalon Marita, Kapsalon Très Jolie, Van Etje, Bakkerij de Kraai, Club Fit Uyterschout, Keurentjes, DA Margriet, The Cube Shop, Reinerink Vis, Oranjerie, Rinette Catering, Reekers Tuinmachines en de Boe