Wijkvolleybaltoernooi Geesteren krijgt nieuw elan

Daar waar in het verleden een aantal netjes werden opgezet op Stevo’s Peuverweide en daardoor alle wijken in Geesteren leegliepen om tegen elkaar te wedijveren, vraagt het tegenwoordig meer om een ’volle bak’ te krijgen. Vandaar gaat het toernooi over in een nieuw concept onder de naam ‘Volleywood Geesteren’.

De naam is ontstaan doordat Piet Hein Oude Wesselink spontaan het voor Geesternaren bekende ‘Boon’n bos’ ter beschikking stelde. In het bos zal een heus Volleywoodfestijn uit de grond worden gestampt. ”Dit kunnen we realiseren doordat 2 sponsoren uit het dorp de handen ineen hebben geslagen om het volleybaltoernooi niet van de radar te laten verdwijnen,” aldus de verheugde voorzitter Rene Hutten van de organiserende vereniging Tornado.

Plus Wallerbosch en Slagerij Hemmer zorgen voor de nodige middelen om het bos sfeervol aan te kleden. Tevens zorgen ze voor een live band, dj, barbecue en genoeg ‘dorstlessers’. Ingrediënten die garant staan voor een wel heel bijzonder ‘feestje’.

Vanuit het bos zullen vrienden, bekenden, vage kennissen of familie het sportief tegen elkaar opnemen op de naastgelegen trainingsvelden van Stevo. Iedereen kan een team vormen en zich opgeven via de website volleywood.nl. De open inschrijving voor het gezelligste volleybaltoernooi ooit, is inmiddels gestart.

Kijken hoelang het kampvuur blijft branden …

Volleywood Geesteren zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus 2016.
Meer info: www.tornadogeesteren.nl

Foto info v.l.n.r. : Sponsoren Volleywood: Piet Hein Oude Wesselink, Jan Hemmer, Michel Wallerbosch