Wevo DS 2 van de mat gespeeld door Tornado DS 2

Zaterdag 12.30 uur stonden we paraat om te vertrekken richting Oldenzaal om te lunchen bij onze coach Matthijs Bult. Soep, broodjes en fruit, alles was prima voor elkaar. Uiteraard hoorde daar een selfie bij.
Daarna vetrokken we met volle buiken naar Weerselo om een potje te ballen tegen het 2e team van Wevo. 

De wedstrijd voor ons liep uit en uiteindelijk konden we 14:50uur beginnen met de warming up. 

Van verbazing dat op alle gezichten te lezen was, floot de scheids na de tos om te gaan inslaan, terwijl niemand nog had ingespeeld. Een beetje vreemd vonden wij, maar hij zal wel haast gehad hebben. 

Goed, na deze vreemde inspeeltijd gingen we dan van start.

Wij hadden de eerste serve. De afspraak was volle bak te gaan en dat ging nog niet helemaal zoals gepland. Aan onze kant stond de passlijn goed en kon de Pleunie klein Haarhuis gevarieerd spelen Toch bleef Wevo aardig dichtbij en hadden we moeite de touwtjes in handen te nemen. Dit resulteerde gelukkig in een setwinst van 24-26. 

Zo, de kop was eraf en we konden opnieuw onze afspraken gaan uitvoeren. Dit liep beter in de tweede set. Marèll Maathuis kwam aan serve en gaf deze pas weer af op 2—9. Het gat was geslagen en het was dan ook de bedoeling dit zo te houden. We hebben de set netjes uitgespeeld met 16-25.

De derde set verliep hetzelfde als de tweede. We hadden mooie serveseries en we knalden de een na de andere bal naar de grond. Ook maakte Wevo veel eigen fouten, waardoor we weer een mooie voorsprong konden opbouwen en de set afmaken met 17-25.

De kans om het bonuspunt te pakken en de kunst om dit ook echt te doen. 

Vol vertrouwen gingen we de vierde set in. Hier en daar kwamen wat slordige eigen foutjes tussendoor kijken, maar deze vielen in het niet. Lisan Hutten speelde de aanvalsters gevarieerd aan en brachten wevo daarmee in verwarring. Silke Leus knalde er een paar snoeiharde ballen bij Wevo in het veld. Hierdoor ontstonden er gaatjes voor ons en konden we lekker doorgaan in ons spel, 19-25. Het bonuspunt was dan ook echt voor ons en we zijn met volle 5 punten naar Geesteren gegaan. 

A.s. vrijdag 6 november spelen we om 21.15 uur thuis tegen Dynamo Dames 3. Supporters zijn van harte welkom!