Wedstrijdverslag: Tornado D2 – Set-up’65 D3

Eindelijk was het zo ver, de eerste competitiewedstrijd. Het fluitsignaal klonk om 16:00. We begonnen de wedstrijd enthousiast en fanatiek. De set liep gelijk op, er werden mooie balletjes gescoord. Door al onze inzet en inspanning wisten wij de set met 25-21 binnen te slepen.
In de tweede set liep het minder soepel. We begonnen veel eigen fouten te maken en hier profiteerde de tegenstander van. De ballen werden niet afgemaakt, de pass kwam ook minder. Boven de 20 kreeg de wedstrijd een andere wending, wij herpakten ons en lieten de tegenstander de fouten maken. Door een goede serve serie wisten wij deze set nog binnen halen met 25-23. Het tweede punt was ook weer voor ons!

We wisten dat we in de derde set weer vanaf het begin moesten vechten om punten te pakken. Er werden mooie punten gescoord op het eerste tempo en de servedruk was hoog. We bouwden dan ook een voorsprong uit tegen de ploeg uit Ootmarsum. Met een stand van 25-20 gingen we door naar de vierde set.

We hadden al gewonnen, maar gingen absoluut nog voor het 5e punt. In het begin van de vierde set werd ons niveau niet gehaald, maar toch liep het in de eindfase weer gelijk op. We wisten het weer op tijd af te maken door een paar mooie balletjes. De set was voor ons met een eindstand van: 25-23.

Volgende week vrijdag (25 september) spelen we onze eerste thuiswedstrijd om 21:15 tegen Harambee D1.