Wedstrijdschema en vertrektijden Tornado bus naar NOJK Lichtenvoorde

Zaterdag 12 maart is het dan zover, Tornado ma1 reist af naar Lichtenvoorde om deel te nemen aan de finale van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). De Nevobo heeft het programma voor de eindronde van het belangrijkste jeugdtoernooi beken gemaakt. De finaleronde heeft nog acht kanshebbers voor de felbegeerde NOJK-titel.

Schermafbeelding 2016-03-09 om 14.10.21

De teams zijn bij de finaleronde verdeeld over twee poules van vier. De nummers 1 en 2 van elke poule plaatsen zich vervolgens voor de halve finale. De finales zijn uiteindelijk om 18.00 uur. Tornado speelt in Lichtenvoorde en is ingedeeld in de poule bij VC Sneek, Peelpush en Emmen’95.

Het wedstrijdprogramma voor TORNADO ziet er als volgt uit:

Schermafbeelding 2016-03-09 om 14.14.46

We hebben een sponsor voor de bus gevonden, dat betekent dat iedereen GRATIS mee kan. Er hebben zich tot nu toe ongeveer 40 personen opgegeven we hebben nog 10 plekken over. Dus geef je op als je Tornado een warm hart toedraagt en ook zin hebt in een feestje. De bus vertrekt zaterdagmorgen om 8.15 uur vanaf de sporthal de Ransuil in Geesteren. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Voor de jeugd denk aan je gele outfit, Tornado zorgt voor vlaggen, gele sjaal etc.

We gaan er met z’n allen een geweldig feestje van maken, voor een hapje/drankje en koffie wordt gezorgd. Onze doelstelling is immers reeds gerealiseerd, meedoen aan de finaleronde van het NOJK, kunnen zeggen dat je behoort tot de beste 8 teams van Nederland in je leeftijdscategorie. Maar of de coaches en de speelsters er ook zo overdenken, zullen we zien zaterdag.