VV Tornado gaat van wijkvolleybal naar open volleybaltoernooi

Het jaarlijkse volleybaltoernooi in Geesteren vindt plaats op 31 mei a.s op de velden van voetbalvereniging Stevo. Deze 38e editie zal er echter anders uit gaan zien dan voorgaande jaren. Het toernooi krijgt een andere opzet: er worden naast poules voor wijkteams ook poules gemaakt voor vrienden-, familie-, collega- of mixteams. 


Deelnemende teams kunnen vooraf aangeven op welk niveau zij willen spelen: recreatief of prestatief. Met de vrije opgave wil de organisatie, de wijkvolleybalcommissie van volleybalvereniging ‘Tornado’, meer mensen de mogelijkheid geven aan dit gezellige dorpsevenement deel te nemen. 

Na opgave worden alle teams benaderd om ook mee te doen aan onze barbecue, die na afloop van het toernooi zal plaatsvinden. Elk team wordt hierover geïnformeerd per mail. 

Het volleybaltoernooi van ‘Tornado’ wordt al jarenlang ervaren als een erg gezellig evenement en met deelname van over 100 teams is het ook altijd zeer succesvol geweest. De foto geeft een impressie van een oudere editie van het toernooi. 

Aan de kinderen is ook gedacht: de activiteitencommissie zorgt voor een clown en een springkussen. 

Meer informatie kunt u ook vinden op onze flyer, die bij deze editie van ‘Op en Rond de Essen’  in Geesteren en omstreken is toegevoegd. Graag tot dan!