Vrijdag 13 april matchday Tornado D2 in sporthal de Ransuil om 19.15 uur

GRAAG DELEN!!!!

Tornado D2 speelt vrijdagavond 13 april om 19.15 uur een belangrijke thuiswedstrijd tegen Rivo D3. De meiden zijn super gemotiveerd om de wedstrijd winnend af te sluiten en daar hebben ze jullie als supporters voor nodig.

In de promotieklasse strijden beide teams om de PD wedstrijden te ontlopen. Tornado dient dan deze wedstrijd te winnen en zal trachten het maximaal aantal punten te behalen. Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn blijkt uit de huidige stand op de ranglijst.

Tornado heeft het het thuisvoordeel en de speelster willen hier maximaal van profiteren. Het zou dan geweldig zijn dat de meiden worden ondersteund door een grote schare aan Tornado supporters.

Wij willen de supporters dan ook vragen om massaal vrijdag avond naar de sporthal te komen om  de Tornado meiden een hart onder de riem te steken. Dat zullen ze nodig hebben.

Geruchten zijn er dat ook Rivo uit Rijssen vele supporters zal meenemen, om zo ook van zich te laten horen.

Leden van Tornado, als je tijd hebt kom vrijdagavond om 19.15 naar de sporthal, kom op tijd om een plek op de tribune te bemachtigen.

Laten we hopen op een geweldige wedstrijd, met behoud van de punten in Geesteren.

Alvast bedank namens de Tornado speelsters  D2 en hun trainers.