VoCASA maatje te groot voor Tornado

Op zaterdag 11 januari jl. stond voor eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma, en wel tegen VoCASA DS 2. Thuis werd er 3-1 verloren. Een revanche voor de dames van Tornado. Met versterking van Silke Leus begonnen de dames vol goede moed aan de wedstrijd.

De eerste set liep voorspoedig. Tornado hield de leiding en bouwde een voorsprong op. Door een goede servicedruk kon VoCASA het niet bijbenen en werd de eerste set gewonnen door Tornado met 25-19.

Het begin van de tweede set begon aan de kant van Tornado goed en vol enthousiasme. Tornado bleef voorstand houden tot 16-14. Door een goede servicedruk en tactische ballen vanuit VoCASA kon Tornado dit niet volhouden tot het einde van de set. VoCASA kwam terug en liep uit op Tornado. Deze set werd dan ook verloren met 21-25.

De derde set kwam Tornado niet meer terug in haar eigen spel. VoCASA bleef de leiding houden en zette Tornado onder druk. Er kwam geen tegenstand meer vanuit Tornado. VoCASA profiteerde hier van en trok de set naar zich toe. Eindstand derde set 14-25.

De vierde set. Om deze wedstrijd nog te kunnen winnen zou Tornado nu moeten laten zien wat ze kunnen. Helaas werd ook deze set eigen niveau door Tornado niet gehaald. Een kopie van de derde set, 14-25 in het voordeel van VoCASA.

Helaas blijkt dat VoCASA dit seizoen een maatje te groot is voor Tornado. Op naar de wedstrijd van volgende week. Dan staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen SV Dynamo Apeldoorn DS 2 om 16:00 uur in sporthal de Ransuil.