Trimvolleyballers kijken terug op succesvolle 41e competitie Oost

Tubbergen – Op de avond van de prijsuitreiking kwam opnieuw de saamhorigheid van de teams uit de 16 verenigingen naar voren. Vorig jaar nog werd massaal het 40 jarig jubileum gevierd in een bomvolle zaal Kottink. Dit jaar was de bijeenkomst in de Verdegaalhal Tubbergen, een van drie sporthallen waarin de competitie wordt gespeeld en ook nu was er geen stoel onbezet. Als publiekstrekker werd dit jaar de wedstrijd gespeeld tussen VVA Dames 1 en Heren Tornado, de winnaars van respectievelijk de dames afdeling en heren afdeling. Namens de organisatie dankte Theo Meijer de afgevaardigden van de vereniging voor de prettige medewerking. ‘Mede dankzij jullie hulp kunnen we zeggen dat het weer een geslaagd seizoen was’. Een woord van dank ging ook naar scheidsrechter Harrie Steggink, waarop weer regelmatig een beroep werd gedaan om een wedstrijd te fluiten in de diverse sporthallen. Zijn dienstbaarheid werd ondersteund met een attentie. Het dames- duo Sannie en Annie werd met een bloemetje en waarderende woorden een hart onder de riem gestoken voor de voorbeeldige manier waarop zij de wedstrijdleiding in Ootmarsum verzorgen en er tevens zorg voor dragen dat mensen van Set Up zaaldienst draaien. Hierbij vergat Theo Meijer niet ook de eigen commissieleden van de organiserende vereniging Tornado dank te zeggen voor de inzet. De beheerders van de kantines van de Verdegaalhal, De Schalm en de Ransuil kregen een bloemetje aangereikt voor hun hartelijke rol in de gastlocaties.

De prijsuitreiking:

Dames 1ste klas: 1. VVA 1, 2. Dynamo 1, 3. Set Up 1.

Dames 2e klas: 1. Krekkers 3, 2. Tornado 3, 3. Set Up 2.

Dames 3e klas: 1. Manderveen 1, 2. Dynamo 2, 3. Tornado 4.

Dames 4e klas: 1. Krekkers 2, 2. Flash Stars 1, 3. Flevoll 1.

Heren 1ste klas: 1. Tornado 1, 2. Set Up 1, 3. Vjenne Kearls.

Heren 2e klas: 1. Dynamo 1, 2. Kadoeng 1, 3. Krekkers 1.

VVA D1 Kampioen 1e klas SONY DSC SONY DSC Krekkers D3 Kampioen 2e klas Krekkers D2 kampioen 4e klas Dynamo H1 Kampioen 2e klas