Training volleybal academie in de Ransuil zaterdagmiddag 17 maart

Hallo leden,

De nevobo is al een tijdje bezig met een nieuwe opzet Vs2. De proeve van bekwaamheid wordt vervangen door een vaardigheidstraining die gegeven wordt binnen de eigen vereniging door een vaardigheidsexpert.

Om deze vaardigheidstraining in eigen vereniging te kunnen geven moeten we beschikken over geschoolde trainers. Als VSK hebben we hier veel belang bij, op deze manier kunnen we in de toekomst scheidsrechters beter begeleiden om hun Vs2 diploma te behalen.

We hebben er dan ook voor gezorgd dat er een training door de volleybalacademie wordt gegeven in de Ransuil.

Deze is op zaterdagmiddag 17 maart a.s.

We hebben een drietal mensen binnen Tornado die interesse hebben om deel te nemen aan deze middag en in de toekomst dus de training te verzorgen binnen onze eigen vereniging.

Mogelijk zijn er meer leden met interesse die het leuk vinden om in de toekomst scheidsrechters op te leiden door het geven van een vaardigheidstraining.

Dus heb je interesse en kun je op zaterdagmiddag 17 maart, laat het dan weten aan ons!

Met vriendelijke groet,

VSK Tornado