Tornado of de Bevers?

Tornado Geesteren ontvangt de Bevers uit Lemelerveld , een finale wedstrijd voor beide partijen.

jan van uitert

Voor de kersverse 1e divisionist De Bevers wordt het dit jaar een uitdagend en leerzaam seizoen, uniek voor de Lemelervelders, want in de historie van de vereniging is het nog niet voorgekomen dat hun dames 1 ploeg  in de 1ste divisie speelde. En team en technische staf zullen er alles aan doen om de zwaar bevochten plaats in de eerste divisie veilig te stellen. “Handhaving op dit niveau zou voor mij het mooiste afscheidscadeau zijn, dat ik me voor kan stellen” aldus Jan Uitert.

heerkes

“Een verwachting voor het seizoen heb ik niet, als we het hebben over een mogelijke eindklassering. Als je het vanaf de kant beschouwd, met zoveel ervaring wat is weggevallen, en zoveel jeugdig talent dat we laten instromen, dan mag je blij zijn dat we het niveau dit jaar kunnen vasthouden in de 1e Divisie” geeft Gerjan Heerkes aan.

In de eerste divisie A is de stand onder in: de Bevers 19-42, Tornado 19-35, Kangeroe 20-33 en Sneek III 19-14. Zaterdag speelt Tornado thuis tegen de Bevers. De week erop krijgen ze Veracles op bezoek en als laatste gaan ze naar Captains***Kangeroe. De Bevers krijgen Orion (uit) en Veracles (thuis) nog als resterend programma. Ja, dan kun je wel toch zeggen dat er op Paaszaterdag mogelijk een ‘Vorentscheidung’ valt.

En moet er maar voor gezorgd worden dat de Paashaas er niet met de punten vandoor gaat of ze in zijn eigen hol houdt, het ligt er maar aan vanuit welk perspectief je er tegenaan kijkt. Sneek III is gedegradeerd, het gaat dus tussen de Bevers, Tornado en Kangeroe. Een wervelstorm te midden van de beesten. Wie van de drie? Wie van de drie degradeert rechtstreeks, Wie gaat p/d spelen en wie redt het vege lijf. Na vanmiddag kunnen we er meer over zeggen

Maar dan moet er wel wat gebeuren vandaag. Daar hebben de meiden van Tornado de steun van het thuis publiek zeker bij nodig.