Tornado zal tegen WSV de wind behoorlijk van voren krijgen

Tornado gaat op bezoek bij WSV Warnsveld

Na de 1-3 stuntzege van Tornado bij Orion, 14 dagen geleden, waaide de wind in het afgelopen weekend in de eigen Ransuil uit een andere hoek. Rivo toonde aan dat het niet altijd voor de wind gaat, ook al speel je onder de naam Tornado. Tegenstander WSV verloor de openingswedstrijd van het seizoen in Sneek met 4-0, daarna werd er alleen maar gewonnen. Totaal acht keer op rij, waaronder van Dynamo en Sudosa – Desto, de teams die boven hen staan in de ranglijst.

Tornado weet dus uit welke hoek de wind waait in Warnsveld en ze kunnen erop rekenen dat ze de wind behoorlijk van voren zullen krijgen. Ze weten ook dat er in de 1ste divisie punten moeten worden gehaald om te overleven, daar kan geen enkel team van de wind leven. En uiteraard beginnen de teams vier keer, misschien wel vijf keer met een 0-0 stand. Wie dus goed kan sturen, zeilt bij iedere wind. WSV heeft 29 punten en Tornado staat op 17.

gh @ vizier op volleybal