Tornado wint noaberstrijd

Zaterdag 4-11, Esch Stars op het programma, dat beloofde een leuke pot te worden! Na een week fanatiek trainen en een de tegenstander kort te hebben geanalyseerd waren we helemaal klaar voor de wedstrijd. We hadden ook deze week ook hulp van onze mini’s van de week. Imke en Fleur! 
De 1e set begonnen we sterk, eigen spelletje en druk op de serve. Telkens hadden we een mooie voorsprong waardoor we ons kleine eigem foutjes konden permiteren. Op een stand van 23-19 kwam Esch Stars nog even terug maar al snel konden we ons spelletje weer oppakken en was de 1e set voor ons 25-21.

Vol enthousiastme werd er begonnen aan de 2e set. Alles viel goed aan onze kant. Passes werden gebracht, het spel werd gevarrieerd verdeeld en aanvallen werden afgemaakt of tactisch weggelegd. Mede hierdoor konden we ons eigen spel vasthouden en werd ook de 2e set overtuigend gewonnen met 25-19.

En nou voor de winst! Over de 3e set kunnen we kort zijn, eigenlijk een kopie van set 2. Hier en daar wat eigen fouten maar doordat we telkens ons eigen ding bleven doen en taken uitvoerden werd ook set 3 met 25-18 gewonnen.

Winst!! Alleen het bonuspunt nog! Set 4 begonnen we met een 6-3 voorsprong maar door veel eigen fouten en weinig scorende punten kwam deze stand al snel gelijk tot 6-6. We lieten Esch Stars in hun spel komen wat resulteerde in en achterstand van 9-12. Time-out, koppen bij mekaar en ontspannen gaan spelen was de opdracht. Vol aan de bak op de de stand weer op gelijk te krijgen, na de time-out begon het weer te lopen aan onze kant en kwamen we op een 14-13 voorsprong Hierna waren we weer terug en pakten ook de 4e set met 25-18!

4-0 winst!! 5 dikke punten blijven in Geesteren! We staan nu op een gedeeltelijk 2e plaats samen met Halley D1. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Kerkemeijer Gemini D1 op het programma. 

Supporters en mini’s van de week bedankt voor de enthousiaste aanmoediging!

25 november spelen we om 16:00 weer in de Ransuil, ditmaal tegen WIK Steenderen D1.

Hopelijk tot dan!!