Tornado wint met 4-0 en nestelt zich stevig in de top van de 3e divisie

Op 20 januari stond er voor ons een belangrijke wedstrijd voor ons op het programma. D.V.O. DS1 kwam in de eerste helft een fractie te vroeg voor ons. Zonder punten zijn we vertrokken richting huis. En het was de zaak dit keer de punten in Geesteren te houden. Nu hadden we de kans om dit recht te zetten.

In de eerste set liepen we al vrij snel uit naar een 5-1 voorsprong. Deze voorsprong wisten we aardig vast te houden door een goede servedruk. Onze passlijn werd goed georganiseerd door Inger Platenkamp, waardoor Loes Kuipers gevarieerd het spel kon verdelen. Met 25-19 hadden we ons eerste setpunt binnen.

Dat D.V.O. een tandje bij zou zetten konden we verwachten.In de tweede set maakten we zelf te veel wat meer persoonlijke serve fouten, maar dit deed ook onze tegenstander. Dat zorgde voor een leuke spannende pot volleybal. Er werd goed verdedigd en onhaalbare ballen werden toch gehaald! Het resultaat van deze set was dan ook een setstand van 25-23. 2 setpuntjes binnen!

De derde set werden we door onze coach Patirck met een overduidelijke boodschap het veld in gestuurd om de tegenstander niet in hun spel te laten komen. Met hard werken en enthousiasme wisten we de puntjes binnen te halen. Met een aantal killblocks kwam de midspeelsters van D.V.O. er niet langs. Desondanks bleef het weer een spannende set waarin de bezoekers niet opgaven. Met 25-23 wist Tornado de set met winst af te sluiten, 3-0 voor Tornado stond er op het scorebord.

Het bonuspuntje wilden we natuurlijk ook binnen slepen. Met frisse moed werd de laatste set gestart. De servedruk keerde terug en aanvallend speelden we sterk. En met 25-20 wisten we het bonuspunt in Geesteren te houden! En we konden 5 punten aan ons totaal toevoegen, zo wisten we de druk naar onze concurrenten op te voeren. We hebben flink revanche genomen door te laten zien wat we in huis hebben!

Volgende week wacht Halley DS1 op ons in Wehl. Om 17.00u klinkt daar het eerste fluitsignaal. Supporters we rekenen ook dan weer op jullie! Bij genoeg opgave staat er een bus voor jullie klaar! Dus geef je allen op!