TORNADO naar de “Groene Hel” van Veracles

Uit in Groningen, in de Hel van het Noorden is het altijd lastig spelen. Maar dat zeiden ze ook van uit naar de Achterhoek en daar hebben we ons tot nu steeds prima thuis gevoeld.
Ik heb begrepen dat het Veracles Vamiliedag is, zaterdag, met als kers op de taart de avondwedstrijd van D1 tegen Tornado Geesteren.

We zien daar Loes weer, die afgelopen seizoen nog het zwart/geel bij ons droeg en zijn benieuwd hoe lastig Loes het ons gaat maken.
Wij kunnen niet veel meer dan dat doen, wat ons in uitwedstrijden tot nu toe aardig beter lukt dan thuis, en dat is met een mooie teamprestatie te proberen punten mee te nemen naar Twente.

We kunnen niet veel extra spelers meenemen, omdat onze teams zelf in actie komen, deze zaterdag, en aangezien we in de toch al smalle selectie nog steeds geen beroep kunnen doen op Birke en Eline, zijn het dezelfde poppetjes waar we het mee gaan doen als vorige week.
Met de resultaten uit de 3 laatste wedstrijden hebben we aansluiting gevonden bij de grote middenmoot in deze divisie en het zou mooi zijn om zo vlak voor de Kerst die positie wat te versterken 