Tornado vindt ondanks verlies weg omhoog

Na drie jaar klonk er weer een fluitsignaal voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Tweede Divisie voor de dames van Tornado uit Geesteren tegen VoCASA D2 uit Nijmegen.

Tornado had tijdens de eerste set wat opstart problemen waardoor VoCASA kon doen waarvoor ze kwamen. Onder een goede servicedruk van hen was Tornado niet bij machte om in haar spel te komen. VoCASA won dan ook de eerste set met 17-25.

Tornado kon ook in de tweede set geen vuist maken door de vele persoonlijke fouten die gemaakt werden aan de kant van Tornado. Ook deze set werd door VoCASA gewonnen met 16-25.

De derde set begon goed voor Tornado. Het begon weer te lopen en er werden minder fouten gemaakt. Tornado en VoCASA gingen gelijk op . Door vechtlust te tonen en hard werken wist Tornado de set naar zich toe te trekken en won de derde set met 25-23.

In de vierde set gingen beide teams weer gelijk op. Tornado was gebrand om de vierde set naar zich toe te trekken en er nog een vijfde set uit te slepen. Beide teams gaven elkaar geen duimbreedte toe waarbij Tornado met variatiespel tot een setpoint kwam. VoCASA kon dit niet laten gebeuren en na een spannende set won VoCASA met 25-27.

De dames uit Geesteren lijken hiermee langzaam uit het dal te komen waarbij de lijn voorgezet zal moeten gaan worden tegen SV Dynamo Apeldoorn D2 om 13:30 uur in het Omnisport te Apeldoorn. Supporters ook hier zijn jullie van harte welkom, tot dan!