Tornado Trim Heren 1  wederom kampioen.

Het zat er vanaf het begin goed in. Tornado H1 begon met een sterke start van het seizoen 2014- 2015. Het duurde ver in de competitie voordat Tornado het predicaat ongeslagen kampioen moest laten schieten.

Een slip of de tong. Even niet bij de les. Waarschijnlijk al te vroeg met het hoofd in de wolken. Of te lang naast de bekende volleybalschoen gelopen. Drie keer op rij kampioen in de aller hoogste Trim competitie. Dat kan alleen met een doorgewinterd team.

Het team typeert zich als ervaren. Spelen al jaren met elkaar. Met uitzondering van de meest recente aankoop ca. 4 jaar geleden. Al met al wederom een geslaagd kampioenschap.

Na een “spannende” wedstrijd afgelopen donderdagavond, werd in de kantine van De Ransuil een hapje en drankje genuttigd om vervolgens op de fiets richting onze sponsor (Kottink) te gaan. Binnenkort gaat dit team Europa in, om mogelijk daar haar vleugels uit te slaan.

Sponsor Tornado H1 is Café Zaal Kottink. Jan en Marga bedankt!