Tornado trekt ervaren trainer aan voor het talententplatform Tornado MA1

Het Tornado bestuur en Technische Commissie zijn er in geslaagd om Herman Dasselaar voor het komende seizoen 2016/2017 aan te stellen als trainer/coach van het talentenplatform Tornado MA1

Herman is geboren in Vriezenveen en nu woonachtig in een klein dorpje Geerdijk. Tot voor een aantal jaren geleden was hij werkzaam als stedenbouwkundige voor de Gemeente Twenterand. En daarnaast maatschappelijk actief als bestuurder van onder andere de Rabobank, stichting Ons Erfgoed, stichting Stolpersteine etc.  Naast andere hobby’s waar hij nu de tijd voor heeft is hij gepassioneerd liefhebber van het volleybalspel.

Herman speelde in z’n jonge jaren bij Vrivo Vriezenveen en Volco Ommen. Door de jaren heen was hij van uiteenlopende volleybalteams trainer en coach van Krekkers heren 1 en 2 maar ook jongens A, Volco heren 1 en jongens  A, Medusa Vroomshoop HVC Den Ham om er maar een paar te noemen. De laatste twee jaar was hij trainer/coach van Volco dames 1 uit Ommen.

“Na een positief gesprek met de voorzitter en de TC van Tornado ga ik komende seizoen mijn bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de platvorm gedachte door training te geven aan de talentvolle jeugd binnen Tornado. Ik ga deze uitdaging aan omdat het beleid van Tornado ‘balans tussen jeugd en ervaring’ en een optimale doorstroming van deze talenten naar Tornado D2 of Tornado D1, zoals het bestuur dat voor ogen heeft, van harte kan onderschrijven” aldus Dasselaar

De in Geerdijk woonachtige trainer is een echt volleybaldier met gevoel voor mensen. Het bestuur van Tornado en de TC zijn dan ook bijzonder blij met het aantrekken van Herman en zijn ervan overtuigd dat hij als opleider de jeugdige aankomende talenten nog beter kan laten volleyballen.