Tornado thuis tegen het onbekende SVI

Afgelopen zaterdag hadden we Marleen van Benthem en collegae te gast in de Ransuil.Dat was een redelijk eenzijdige wedstrijd, waarbij de gasten uit Ootmarsum niet eens het onderste uit de kan hoefden te halen om er met de overwinning vandoor te gaan. Maar we stonden na afloop niet met lege handen, want een goede fase in de derde set, waarin Tornado liet zien, dat als je hard werkt en blijft geloven in elkaar, er ook tegen zo’n sterke ploeg wat te halen valt. Met een 1:3 nederlaag hielden we een punt over aan de wedstrijd en daarnaast het gevoel dat we als team nog voldoende lucht naar boven hebben.

En dan deze zaterdag: weer een thuiswedstrijd in De Ransuil in Geesteren. Om 16:00 uur spelen we tegen het team van SVI uit Zwolle. Die ploeg is een grote onbekende voor ons. Afgelopen zaterdag wonnen ze redelijk overtuigend (als we de setstanden mogen geloven) van Alterno Apeldoorn. Tegen die ploeg wisten wij met veel moeite de overwinning in de tiebreak te pakken, dus zijn we qua scorebordjournalistiek gewaarschuwd. Daarnaast wonnen ze ook met 3:1 van Wevo”70, dus we moeten aan de bak!

SVI heeft tot aan vandaag nog maar drie wedstrijden gespeeld en staat toch maar 1 plek onder ons op de ranglijst.

Zoals het er op het moment van schrijven uit ziet, kunnen we zaterdag met alle speelsters aan de start verschijnen en zullen we weer ondersteuning krijgen vanuit D2. Marèll en Silke zullen er ook weer bij zijn.