Tornado speelt dit seizoen alleen nog maar finales

“Alleen nog maar finales voor ons in de rest van de competitie, het is een cliché, ik weet het” zegt trainer coach Gerjan Heerkes van Tornado Geesteren tegen Vizier op Volleybal, “maar zo hebben wij het wel voor de bril voor de rest van het seizoen in Geesteren. Alleen nog maar finales spelen.”

Gerjan gaat verder met “Zoals de stand nu is, is het gat naar de veilige plaatsen nog in zicht, maar dan is wel elk punt van belang, om niet nu al afhankelijk te worden van onze concurrenten.”

Tornado heeft uit veertien wedstrijden 27 punten behaald, staat daarmee voorlaatste, en ligt op de boven hen staande ploegen van Kangeroe (15-28), de Bevers (14-31) en Reflex (15-35) dan wel achter, maar kan via de inhaalwedstrijd nog wel terrein goedmaken. De negende plek, waar nu de Bevers staat betekent uit de gevarenzone zijn.

“Zaterdag gaan we weer naar Sneek, in de wetenschap dat ze daar in een flow zitten. Ze schieten omhoog in de stand en ik zie ze nog wel op de tweede plek eindigen, als dat zo door gaat. Sneek haalde negentien punten in de laatste vier wedstrijden. In de thuiswedstrijd kon het tactische concept al snel in de prullenbak, daar kwamen we er totaal niet aan te pas. Ook zelfs geen kans gehad in een van de vier sets. Dat hopen we zaterdag anders te kunnen neerzetten. We gaan voltallig naar Sneek, met niet iedereen even fit, er zijn nog wat kleine dingen, maar iedereen gaat wel mee. En elk punt is er eentje, zullen we maar zeggen”

gh @ Vizier op Volleybal. Foto