TORNADO sluit seizoen traditiegetrouw af met een geslaagd mixtoernooi.

Nadat afgelopen weekend de laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld is het seizoen 2014-2015 voor de meeste teams al weer ten einde. Traditiegetrouw vond afgelopen maandag het jaarlijkse Mixtoernooi plaats. Het Mixtoernooi is een gezellig, recreatief toernooi voor alle senioren leden georganiseerd door de activiteitencommissie. Doordat er meer opgaven waren dan vorig jaar konden er zeven teams gemaakt worden.  De teams speelden hierdoor allemaal één keer tegen elkaar. Fanatiek werd er gestreden om die felbegeerde eerste plaats te behalen en je als team een jaar lang winnaar te mogen noemen van dit prestigieuze toernooi. Team Nederland werd uiteindelijk de terechte winnaar.

Aansluitend sloot voorzitter Rene Hutten het volleybalseizoen af. De voorzitter begon met de opmerking dat het bestuur er van uit gaat dat ieder lid veel plezier heeft beleefd aan het spelen van een potje volleybal. Dan kan gesteld worden dat dit jaar voor Tornado een fantastisch jaar is geweest. Want daarvoor is Tornado opgericht, en daarvoor zijn vele vrijwilligers in de weer op dit mogelijk te maken. Lovende woorden waren er onder andere voor de vele kampioenen die Tornado dit jaar mocht verwelkomen. Zo werd Heren 1 en Meisjes A1 evenals vorig jaar opnieuw kampioen. Heren 1 slaagde er in om voor de 3de keer achtereen kampioen te worden in de 3de klasse. Terwijl Tornado MA1 dit jaar kampioen werd in de hoofdklasse en zoals vorig jaar werden ze ook dit jaar weer kampioen in de Topklasse.

Tornado MA1 gaat zich opmaken om hun titel bij het Nederlands kampioenschap te prolongeren. Dit lukt uiteraard niet zonder de vele supporters en het team hoopt ook dat iedereen weer massaal meegaat om het team te ondersteunen, maar ook om er met elkaar een dag om nooit te vergeten van te maken. Naast de kampioenen  is Tornado Dames 2 nog in de race om te promoveren naar de 3e divisie. Ze sloten het jaar af met een welverdiende tweede plaats. Daarnaast spelen ze nog de halve finale van de beker. Een geweldig seizoen voor de meiden van Annet de Kinkelder! Hopelijk gaat er ook hier nog een feestje gevierd worden. Tornado Dames 3 greep op 1 punt net naast de pd-wedstrijden, maar dit neemt niet weg dat ook zij een fantastische prestatie hebben geleverd!

Naast de sportieve prestaties stond Rene nog stil bij twee belangrijke activiteiten van de club, namelijk de oliebollenactie en de loterij. Een enthousiaste club mensen, zo werd de activiteitencommissie genoemd. Wederom was de oliebollenactie goed georganiseerd. De trekking van de loterij vindt plaats tijdens het vernieuwde wijkvolleybaltoernooi. Vele leden hebben zich reeds ingezet om de loten te verkopen.

Tot slot werden de sponsors van Tornado bedankt voor hun bijdrage het afgelopen jaar. Hoofdsponsor Hemmer kwam vervolgens op het juiste moment. Na een stuk sportiviteit en mooie woorden was het tijd voor de borrel en een overheerlijk broodje beenham dit jaar ook wederom gesponsord door Slagerij Hemmer. Hiervoor onze hartelijke dank

IMG_3548 IMG_3547 IMG_3542