Tornado sluit seizoen af met geslaagd mixtoernooi, en introduceert een 2de hoofdsponsor

Het seizoen 2015-2016 is al weer ten einde en net als voorgaande jaren werd het seizoen afgesloten met het mixtoernooi. Met maar liefst 62 opgaven werden de drie poulewedstrijden afgelegd en na een korte pauze was het tijd voor eerst de kruisfinales en kon uiteindelijk de finale worden gespeeld.

20160425_204953

Team Noorwegen mocht zich na afloop de terechte winnaar noemen en zij kregen de felbegeerde attentie uitgereikt . René Hutten sloot de geslaagde avond af met een samenvatting van het afgelopen- en een vooruitblik op het komende seizoen.

Tornado kan terugkijken op een geslaagd seizoen. Vele leden hebben plezier beleefd aan het volleybalspel, waarbij het resultaat niet altijd allesbepalend hoeft te zijn. Daarnaast zijn er zowel bij de senioren als bij de jeugd zijn de nodige kampioenschappen geweest.

Tevens wist Rene ons het heugelijke nieuws te vertellen dat er zich een tweede hoofdsponsor/shirtsponsor voor Tornado dames 1 heeft gemeld n.l. PMA Schilders.

Het bedrijf is eigendom van Robert en Ingrid Maathuis uit Geesteren. Het is in 2009 ontstaan door het samengaan van de schildersbedrijven Plegt-Maathuis uit Geesteren en Arendshorst Schilders uit Vriezenveen.

PMA Schilders is al jaren actief in het sponsoren van diverse sportverenigingen en –activiteiten. PMA heeft Tornado benadert om te komen praten over sponsoring, en in 2 gesprekken waren we eruit. PMA Schilders en Slagerij Hemmer hebben ook onderling met elkaar hierover gesproken en er bleek geen belemmering. Slagerij Hemmer als hoofdsponsor van volleybal Tornado en tevens shirtsponsor van Tornado D1 en  PMA Schilders als tweede hoofdsponsor/shirtsponsor van Tornado D1 leek ook beide sponsoren een geweldig idee.

IMG_1991

PMA schilders kon zich vinden in de visie van de vereniging, met name het doel om zo hoog mogelijk niveau te spelen met eigen opgeleide spelers sprak hun aan. Men ziet graag dat de jeugdige spelers van Tornado een kans krijgen om in Tornado 1 te spelen. PMA Schilders is al reeds een heel aantal jaren shirtssponsor van een jeugdteam. Zij zijn trots dat zij deze sponsoring bij Tornado kunnen uitbreiden naar het mede hoofdsponsorschap van Tornado D1.

Tot slot worden allemaal leden bedankt voor hun inzet als vrijwilliger bij de activiteiten/wedstrijden van Tornado. Traditioneel wordt het mixtoernooi afgesloten met een gezellige borrel en natuurlijk een heerlijk buffet van de hoofdsponsor Slagerij Hemmer.

IMG_1992

IMG_1987

Iedereen bedankt voor de gezellige, sportieve avond en geniet allemaal van jullie welverdiende rust en vakantie zodat we in het nieuwe seizoen weer met frisse moed verder kunnen gaan!

IMG_1983

(verslag activiteitencommissie vvTornado)