Tornado pakt de volle vijf punten

Op 3 november speelde Tornado om 16:00 een wedstrijd in Aalten tegen Hofnar-Bovo. Helaas kon de formatie niet compleet afreizen naar Aalten. Inger Platenkamp en Marlon Bekhuis waren helaas afwezig waarbij Femke Gehring de taak als libero over nam , wat ze wederom uitstekend deed.

De meiden uit Geesteren begonnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Met een goede servicedruk en aanval maakte Tornado het goed af. Dit resulteerde in de eerste set was in een 25-11 overwinning. De 2de set ging het bij Tornado iets stroever van start waarbij na een tussenstand van 7-7 het beter ging lopen en de voorsprong al snel weer uitliep. Deze 2e set won Tornado met 25-15. In de 3de set deed Tornado gewoon haar ding en werd de set eenvoudig gewonnen met 25-15. De vierde set was voor de dames uit Geesteren de drive om alle 5 punten mee te nemen. Deze werd niet weggegeven door Bovo waarbij Tornado halverwege de set het verschil kon maken en deze set ook winnend kon afsluiten met 25-17

Volgende week zaterdag 9 november speelt Tornado D1 thuis om 16:00 tegen Krekkers DS 2.  Publiek is dan weer van harte welkom om de dames aan te moedigen.