Tornado naar Rommelmarkt

Beste leden van Tornado, (Dit bericht graag delen)!!!

Genoeg geld in het laatje hebben voor de club is erg belangrijk. Ook voor een grote vereniging als Tornado.

Daarom gaan we als vereniging naar de rommelmarkt in Hardenberg op zondag 20 november.

imgres

Het geld dat we op deze dag verdienen zal in zijn geheel ten goede komen aan warme truien/vesten voor de minicoaches van Tornado.

Nu zijn we dus op zoek naar spullen om te verkopen om geld in ons laatje te krijgen. We denken hierbij o.a. aan:

• intact speelgoed
  • kleding (schoon en goed voor een 2e ronde)
  • huishoudartikelen
  • boeken
  • kleine woonartikelen

De spullen worden geselecteerd bij inname. Wij nemen geen kapotte artikelen, rommel en grote meubelstukken mee! Het zou fijn zijn als spullen worden aangeleverd in dozen die dicht kunnen, dus dat ze niet uitpuilen.

Wanneer jullie verhuisdozen of andere goede dozen ter beschikking willen stellen om overige spullen in te pakken wordt dit zeer gewaardeerd.

Spullen en dozen komen niet retour. We willen alles verkopen.

De spullen kunnen worden ingeleverd op zaterdag 12 november aan de Vinckenweg 22 Geesteren tussen 09.00 en 13.00 uur

Wij hopen op veel inbreng zodat we met een lege vrachtwagen en een mooi bedrag weer naar huis komen!

images-2

Met vriendelijke groet,

De ActiviteitenCommissie en de werkgroep “Rommelmarkt”