Tornado MA1 promoveert naar Hoofdklasse

Zaterdag 8 december moest het gebeuren, kampioen worden en terugkeren in de hoofdklasse.

Tornado moest om kampioen te worden minimaal 2 sets winnen. Trainster Klaske had het volste vertrouwen hierin “spelen zoals we altijd spelen” dan nemen we punten mee naar Geesteren en zijn we kampioen. De opdracht was kort maar krachtig.

Vele supporters waren afgereisd naar Rossum, om Tornado aan te moedigen. Aanvallend en verdedigend was Tornado de bovenliggende partij. De meiden deden wat van hen werd verwacht, winnen. Uiteindelijk werd het 4-0 voor Tornado en dan ben je de verdiende kampioen.

 


Het team bestaat uit bestaat uit Birthe Masselink, Indy Maathuis, Mayris Hutten, Isa Kottink, Loes Kokhuis, Nina Droste, Analyn Wigger, Moud Kokhuis, Nienke Hutten, Sam Koopmans en Kim Paus en trainster/coach Klaske de Vries.

Namens Tornado van harte gefeliciteerd. De ouders boden de meiden een inspeelshirt aan, Tornado zorgde voor de medailles en het feestje kan beginnen. Door Sponsor PMA Schilders kregen de kampioenen een etentje bij de pizzeria aangeboden, namens de meiden hartelijk dank hiervoor.