Tornado MA1 is er klaar voor, Supporters jullie ook !!!

De eerste herfststorm heeft zich doen gelden en ook binnen Tornado waait een wervelende wind. Nog een nachtje slapen en dan is het zover Tornado MA1 kan dan de titel op eisen in de hoofdklasse A. De kortere dagen dwingen ons meer binnenshuis, voor ons als supporters een mooie gelegenheid voor het bezoeken van hopelijk een prachtige pot volleybal en een feestje in Enter.

Wij als supporters zullen van ons laten horen, zijn “de twaalfde man”, dat moet voelen alsof je al voorstaat voordat de wedstrijd is begonnen.

b3 a1

Wij als supporters staan alvast op de banken, het winnen van 3 sets moet volgens ons toch haalbaar zijn. Dus wij vieren tijdens de wedstrijd alvast en feestje, en wie wil daar nou niet bij zijn.

b4                b5

Tornado zal aantreden tegen Holyoke MA1, van de tien wedstrijden hebben zij er 6 gewonnen en 4 verloren, Tornado daarentegen is nog steeds ongeslagen, en dit willen ze ook blijven.

De wedstrijd tegen Holyoke MA1 begint om 13.30 uur in Enter in sporthal de Zomp.