Tornado laat strijd zien en komt net tekort voor winst

Ook tegen VV Alterno moest D1 een beroep doen op Femke Gehring en Marlon Bekhuis van D2 en Jorieke Meijer van MA.

De boodschap was eenvoudig aangegeven voor de wedstrijd , strijdlustig en alles geven.

Onder aanmoediging van onze supporters kwamen we goed uit de startblokken waarbij de opdrachten goed werden uitgevoerd door ons en wat resulteerde in de eerste setwinst in deze wedstrijd met 25-22.

Het vertrouwen was weer goed aanwezig bij de dames wat helaas niet resulteerde in een goed spel zoals dit in de eerste set wel aanwezig was. Vanaf het begin liepen wij achter de feiten aan door o.a. de vele eigen fouten. Na het verlies in deze tweede set van 15-25 werd het team drastisch aangepast.

Met spelverdeler Jorieke Meijer voorop in de strijd ging de derde set naar een spannende ontknoping toe. Met een goede servicedruk en een hard werkend team in de verdediging pakten we onze kansen en werd met 28 – 26 gewonnen door ons.

Ook na deze setwinst konden wij de lijn helaas wederom niet voortzetten en gingen er strak af met een 10-25 verlies.

In de laatste en vijfde set kwamen we slecht uit de startblokken en keken al snel aan tegen een 7-3 achterstand. Na de veldwissel begonnen we meer af te dwingen in ons spel wat resulteerde naar een 13-13 tussenstand.

Helaas was er te veel gegeven en konden wij de setwinst helaas niet naar ons toetrekken en verloren de vijfde set met 13-15.

Terugkijkend op deze wedstrijd mogen we best wel tevreden te zijn en de komende wedstrijden positief tegemoet zien.