Tornado laat ook in laatste competitiewedstrijd zien dat ze een verdiend op de 2e plek staan. 

Vrijdagavond 17 april vond de streekderby tussen Dynamo en Tornado plaats. Voor beide teams viel er qua plek niets meer te behalen.
De wedstrijd had op de een of andere manier minder beleving, misschien ook wel doordat er juist niks meer te behalen viel, behalve de punten. Uiteraard waren we niet van plan deze punten in Tubbergen achter te laten. 
We begonnen wat slordig in de eerste set en lieten Dynamo een viertal punten uitlopen op ons. Door een goede serveserie van Yvette Maathuis kwamen we weer dichtbij maar net niet genoeg om de setwinst naar ons toe te halen (25-23). 
De tweede set serveerde Loes ons op een 0-7 voorsprong. Deze voorsprong gaven we niet meer weg en eindigden deze set met 21-25.   
De derde set stonden we sterker te passen en wisten goed te verdedigen. De aanvalsters deden goed hun best de bal bij Dynamo op de vloer te krijgen en dit lukte. Tina Weerinkknalde er een paar mooie ballen in en de setwinst ging dik verdiend naar ons met 1625.
De vierde set was het erop of eronder. We hebben laten zien dat we horen op de plek waar we nu staan en deze set binnen gehaald met 21-25. 

De vier punten zijn meegenomen naar Geesteren en volgende week zullen we gaan knallen in de promotiewedstrijden! Houdt de Facebook pagina in de gaten en kom ons aanmoedigen!