Tornado laat kostbare punten liggen in Schalkhaar

Na een actieve verkoopochtend voor VV Tornado en de koffie en het gebak bij Patrick thuis zijn wij vertrokken naar Schalkhaar. Avior-Tornado stond vandaag namelijk op het programma. Een zaterdag die helaas niet positief uit is gevallen voor de dames van Tornado.

Met enkel 1 punt zijn de dames uit Geesteren weer naar huis vertrokken. Een wedstrijd waarin Tornado niet haar niveau gehaald heeft en mentaal niet sterk genoeg was om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Enkel in de tweede set heeft Tornado haar niveau kunnen halen door middel van een goede servicedruk, juiste verdeling van het spel en het allerbelangrijkste: plezier in het spelletje!

Deze eigenschappen werden gemist in set 1, 3 en 4. De servicedruk was aan eigen kant te laag waardoor Avior kansen creëerde en deze afmaakte. Tornado had hier geen antwoord op en raakte steeds verder verwijderd van hun eigen spel. Goed om hier kort over na te denken en om met oplossingen te komen voor volgende week.

Deze week zal er weer hard getraind worden door de dames. Volgende week zaterdag staat de derby tegen Dynamo Tubbergen op het programma. Zaterdag 9 december om 16:00 hopen wij jullie allen van harte te zien in sporthal de Ransuil.