Tornado is best trots op zichzelf

Na een volleybalvrij weekend was het zaterdag weer tijd voor een leuke pot volleybal. We mochten met Tornado dames 1 onder etenstijd afreizen naar het verre Terborg. Na een week fanatiek trainen waren we er klaar voor. We kregen  versterking van Babeth Slag uit dames 2. Het fluitsignaal klonk om 17:30 uur.

We begonnen de wedstrijd redelijk sterk. Goede serves druk, rally pass en goede aanvallende ballen werden aan het net afgemaakt. Gedurende de eerste set ging de stand gelijk op. Op het juiste momenten werden de ballen goed afgemaakt en konden we de set binnenhalen met 21-25.

De tweede set begonnen we sterk maar door verschillende passfouten waren we niet in staat het sterke begin voort te zetten. Met wisselvallig spel hebben we de set toch binnen gehaald met een stand van 23-25.  Derde set was vergelijkbaar met de tweede set. Wisselvallig spel maar toch de set met winst afgesloten. 21-25.

Winst! Sowieso vier punten binnen en nu volle bak de vierde set binnenhalen. Dit was mooi doel wat uiteindelijk niet wisten te behalen. Echter mogen we trots zijn op ons zelf! We draaien lekker mee bovenin het linker rijtje.  Genoeg reden om ons volgende week zaterdag aan te moedigen in de Ransuil. Om 16.00 uur treden we dan aan tegen LEDDnovatie Esch Stars D1. Hopelijk tot dan!

gh @ VoV, verslag van Patrick te Vaarwerk, trainer coach Tornado D1.