Tornado huldigt jubilarissen

Volleybalvereniging Tornado heeft twee jubilarissen gehuldigd. Het gaat om twee leden met ieders een aaneengesloten lidmaatschap van 25 jaar .

Lucie Kemna en Henriette Bekhuis, beide speelsters van Trim Dames 5,  zijn tijdens de algemene ledenvergadering  in het zonnetje gezet. Naast het trouwe lidmaatschap zijn beide jubilarissen betrokken bij de activiteiten die door Tornado worden georganiseerd.  Het is fantastisch om te zien hoe beide dames zich inspannen om van Tornado een succes te maken.

Voorzitter Rene Hutten bedankte hen voor het trouwe lidmaatschap voor hun  inzet, tijd en betrokkenheid bij Tornado. En voegde er aan toe dat Tornado hoopt dat zij nog jarenlang de volleybalsport met veel plezier mogen beleven.

De twee jubilarissen ontvingen van de secretaris van Tornado, Ellen Kamphuis, een aandenken en een boeket bloemen.