Tornado huldigt jeugdkampioenen!

Tornado huldigt jeugdkampioenen

Afgelopen zaterdag was het de laatste wedstrijd van de  1ste seizoenshelft. Maar liefst 8 teams konden de vlag uitsteken voor de titel “herbstmeister”. De jeugdkampioenen van Tornado zijn Tornado MA1, Tornado MB1, Tornado MC4 en bij de mini’s zijn CM$ 6-1, CMV5-1, CMV4-1, CMV3-2 en CMV2-2 de kampioen. Noemenswaardig is ook de promotie van Tornado MC1 naar de topklasse, door het veroveren van een podiumplek in de hoofdklasse.

Namens volleybalvereniging Tornado, alle kampioenen van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat en natuurlijk heel veel succes en volleybalplezier de 2de helft van het seizoen.

Tornado MA1 Trainer Herman. Speelsters Birthe, Indy, Isa, Kim, Lynn, Maud, Nienke, Nina, Sam en Saskia

Tornado MB1 Trainers Babeth en Lonne. Speelsters Britt, Emma, Esmee, Famke, Gitte, Marijn, Merthe, Nikki en Noa

Tornado MC4 Trainers Anouk, Laury en Linde. Speelsters Aniek, Carlijn, Aniek Dieke, Emma, Pien Romy en Sophie.

Tornado CMV6-1 Trainers Esmee en Gitte Speelsters Anouk, Eva, Fem, Fiene en Lotte

Tornado CMV5-1 Trainers Danique en Maud. Speelsters  Minka, Bo, Marre, Sophie en Iris

Tornado CMV4-1 Trainster Marloes Boermans. Speelsters Veere, Nina, Kiki, June en Lotte

Tornado CMV3-2 Trainster Marell Slag. Speelsters Sophie, Pien, Jet en Fleur