Tornado heeft niets te verliezen

Altijd leuk als er een koploper naar de Ransuil komt. Vandaag zijn dat de reserves van Eredivisionst Set Up”65 uit Ootmarsum. Tot op vandaag heeft de ploeg nog maar twee sets afgegeven en staan onbedreigd aan kop van de 2e divisie B.
 De ploeg van trainer Hans Löwik heeft dan ook de beschikking, – naast een groep talentvolle meiden – over een aantal speelsters met Eredivisie-ervaring. Zo speelden Mayke Schutte (sv) en Marleen van Benthem vorig seizoen nog op het hoogste landelijke niveau. Daar streed de Twentse ploeg tot het laatst mee in om de hoofdprijs. Ook dit jaar heeft de ambitieuze vereniging de doelen hoog gezet, ze willen de finale van de play-offs gaan halen.

In de 2e Divisie B liggen de kaarten na 5 speelronden in ieder geval goed voor de Dinkellanders. Met inmiddels al 4 punten voorsprong op nummer 2 Dash Vorden staan ze er dan ook goed voor.

En Dames 1? Dames 1 heeft inmiddels 13 punten bij elkaar gespeeld en staan daarmee op de 5e plaats. Afgelopen zaterdag werd in een meer spannende dan mooie wedstrijd de derby tegen Wevo”70 krap aan verloren. Net als tegen Dash Vorden in de uitwedstrijd daarvoor, lieten we het als ploeg liggen op de beslissende momenten in de sets, namelijk als je door moet drukken in de eindfases. Daar waren de dames van Hans Giesselink afgelopen zaterdag net wat ervarener en wonnen dan uiteindelijk ook verdiend.

Spelen tegen een koploper is altijd een highlight en zo willen wij de wedstrijd van vandaag dan ook zien. Set Up’65 II is niet direct een ploeg waar punten tegen gecalculeerd hebben, maar elke kans die we krijgen willen we uiteraard aanpakken. Hopelijk zit de Ransuil weer gezellig vol en bent u bereid om ons op die belangrijke momenten te ondersteunen in de sets, als we kansen krijgen.

Zingt en schreeuwt u met ons mee?