Tornado heeft jullie hulp nodig tijdens het CSI

Aan: alle Leden, kaderleden, vrijwilligers en ouders van onze jeugd

Wij kunnen het succes van afgelopen jaar niet evenaren zonder hulp van jullie! Dit jaar hebben wij wederom vrijwilligers nodig van woensdag 24 juni tot en met zondag 28 juni. De cateringwerkzaamheden zullen bestaan uit onder andere bardiensten draaien, aanvullen van drank, afwassen etc. Het betreffen hierbij geen serveerwerkzaamheden. In totaal zijn wij op zoek naar ongeveer 80 vrijwilligers waarbij wij op de zondag ongeveer 60 mensen nodig hebben.
Vorig jaar hebben wij tijdens het CSI Twente cateringwerkzaamheden verricht voor Leuveld Events. Zowel  Tornado als Leuveld Events kijken hier erg positief op terug. Rik Leuveld heeft ons daarom voor dit jaar ook weer benaderd en hier zijn wij erg blij mee aangezien het zeer welkome inkomsten zijn voor onze vereniging.

Gezien de hoeveelheid vrijwilligers doen wij een dringend beroep om jullie op te geven. Het inschrijfformulier hebben jullie reeds ontvangen. Graag dit formulier invullen en uiterlijk woensdag 20 mei a.s. inleveren bij een van onderstaande personen of via onderstaand e-mailadres opgeven.

Mocht je met meerdere mensen gezamenlijk iets willen betekenen geef dit dan ook door. Wij zullen proberen om dan zoveel mogelijk aan deze wensen te voldoen, mits dit mogelijk is met onze planning. In de week van maandag 8 juni a.s. zullen wij jullie van verdere informatie voorzien.

Met vriendelijke groet,

De CSI-commissie:

Ellen Kamphuis (secretaris@vvtornado.nl), Nienke Eertman, Harrie Kock en Henk Perik