Tornado heeft geheel vernieuwde website, laat je verrassen!!!

Na 1,5 maand  van intensieve voorbereidingen en hard werken is het dan zover. De nieuwe Tornado website is live! We hebben de website niet alleen van een moderner jasje voorzien, maar ook veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de website.

De website geeft informatie over de vereniging, de missie, de visie en de cultuur die we als organisatie willen nastreven. De vernieuwde website bevat veel  informatie over de vereniging en al haar activiteiten voor leden, ouders en geïnteresseerden.

Verder zijn er diverse  koppelingen gemaakt met de NeVoBo site en de moderne hedendaagse communicatiekanalen o.a. met de facebook fan-page van vvTornado.

Momenteel wordt nog gewerkt aan de mobile App voor IOS en Android, verwacht wordt dat halverwege december deze App’s worden vrijgegeven.

Voor iedereen die interesse heeft in de site kijk op : www.vvtornado.nl. en laat je verrassen!!!!

Knap stukje werk van Hampsink Communicatie en Reclame bureau en IntoBits, beide uit Tubbergen.