Tornado Geesteren DS2 – Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo DS2

Afgelopen zaterdag speelden wij om 13.30 in de Dorper Esch te Denekamp, tegen de koploper DeVoKo DS2.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, de vorige wedstrijd hadden we met 2-3 van DeVoKo verloren, dus we hoopten het nu om te draaien.

Ook was het onze laatste wedstrijd o.l.v Mathijs, dus ook daarom wouden we er een leuke pot van maken.

De eerste set begon en de sfeer zat er goed in. We konden de servedruk goed onder controle houden en maakten de ballen eerder af dan DeVoKo. Het blok stond goed waardoor ze moeite hadden met het plaatsen van de bal. We kwamen steeds verder op de voorsprong.. Uiteindelijk kwamen ze toch nog sterk terug en hebben we deze set met 25-22 verloren.

De tweede set begon iets terughoudender dan de eerste set. Evenals kwam DeVoKo ook terug. Maar we gingen gelijk op, al hoewel DeVoKo voorsprong bleef houden bleven we gas geven. Uiteindelijk hebben we deze set met 25-19 verloren.

Een 2-0 achterstand.. Dan moest er nu toch echt verandering komen, maar wederom bleek hetzelfde. Het liep niet bij ons. Wij hadden een grote blokkering tegenover ons en konden met onze aanval dus moeilijk de punten binnenhalen. We begonnen eigen fouten te maken en konden dit niet meer herstellen. De derde set verloren we met 25-13.

De laatste set, we hadden niks meer te verliezen dus we konden lekker en vrijheid spelen. Toch begonnen we de set met een achterstand, maar we kwamen terug en begonnen weer voor ons zelf te spelen. Tevergeefs hebben we ook deze set verloren met 25-16.

Helaas dus 4-0 verloren, maar we hebben niet verkeerd gespeeld. Aankomend weekend spelen wij geen wedstrijd, maar gaan de meisjes A met de bus richting Lichtenvoorde om hier de NOJK te spelen.

Maar vrijdag 18 maart kunt u ons om 21.15 weer aanschouwen tegen Polstars DS1 in de Sporthal de Ransuil. Tot dan!