TORNADO gaat vrijdagavond voor de punten

Tornado Geesteren heeft in verband met de annulering van hun op de “Oranje zaterdag” vastgesteld wedstrijd ervoor gekozen om aanstaande vrijdagavond in te halen tegen het Doetinchemse Seesing Personeel | Orion II. Een doordeweekse topper in Geesteren, wat wil je nog meer om het weekend mee te beginnen. Nou ja, topper mag wel wat afgezwakt worden, want Tornado is de huidige nummer 6 op de ranglijst (3-7) en Orion II de nummer 11 (3-3).
Trainer coach Gerjan Heerkes over dit duel: “Op vrijdagavond zijn we in Geesteren wel gewend dat er om de punten wordt gespeeld, echter nog niet eerder kwam het vlaggenschip van de club op die avond in actie. Deze week is het echter zover en spelen we in de Ransuil de inhaalwedstrijd in de 2e Divisie B tegen Orion II uit Doetinchem .

Onze gasten hebben in de eerste drie wedstrijden even zovele punten bij elkaar gesprokkeld als dat ze wedstrijden hebben gespeeld. Dat deden ze door drie keer te verliezen met alle mogelijke uitslagen die je dan maar kunt halen.

Afgelopen zaterdag kregen ze een redelijk fors pak op de broek in Borne, maar dat was dan ook tegen de reserves van Ecare Apollo 8, waarvan door veel insiders word beweerd dat ze met de reserves van Set – Up ’65 gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden. Zelf denk ik dat Dash Vorden ook hoge ogen gaat gooien.

Voor vrijdagavond hopen wij dat we aan kunnen haken bij de prestatie van afgelopen zaterdag. Toen konden we in een prachtige ambiance met een volle Ransuil genieten van mooie acties en een mooie uitslag voor onze jonge ploeg. We hebben laten zien dat we kunnen knokken voor punten, door ook bij achterstanden gewoon ons eigen ding te blijven doen en daar waar nodig een tandje bij kunnen schakelen. Qua uitslag voorspelt de Nevobo – site een mooie avond voor ons, maar met voorspellingen kun je maar zo weinig mee.

We gaan hopelijk weer een mooie wedstrijd beleven in de Ransuil, met uw ondersteuning. Eens kijken wat ons een doordeweekse avond in Geesteren gaat brengen. We wensen onze aanwezige fans alvast een mooi avondje volleybal!”

gh @ Vizier op Volleybal. Foto website Tornado.