Tornado dames 2 niet tegen het studententeam Harambee opgewassen.

Na een kop thee en een veel gezelligheid werden de doelstellingen voor het tweede deel van het seizoen besproken en werden er een aantal tactische tips verteld die we konden gebruikten tijdens de wedstrijd van vandaag. Vervolgens klonk het geluid van de yell door de kantine, een signaal dat we zouden er vol goede moed tegen aan zouden gaan vandaag, ondanks de blessures en afwezigen tijdens deze wedstrijd.

Vanaf het begin af aan liepen we achter de feiten aan. Er werden veel individuele fouten gemaakt aan onze kant. Communicatie was een begrip dat we als team misten deze wedstrijd. Harambee maakte veel punten en wij veel fouten. De eerste set werd dan ook met 25-20 gewonnen door Harambee.
De tweede set zijn we goed begonnen. We kwamen mee met Harambee en liepen op een gegeven moment zelfs uit op hen. De servedruk was hoger en er werden minder individuele fouten gemaakt. Deze set ging naar Tornado met 25-21
De derde set was een kopie van de eerste set. De servedruk was minder, de communicatie ging niet goed en ons blok was niet sterk genoeg voor de aanval van Harambee. Deze set is verdiend met 20-25 naar Harambee gegaan
De vierde set zouden we er met z’n allen voor gaan. We wilden er een 5-setter uithalen. Dit is gelukt! Deze set hebben we gewonnen door wilskracht, meer combinaties aan het net en overtuiging tijdens het spel. Er werd opnieuw getost en de vijfde set kon beginnen!
We begonnen meteen met achterstand. Deze hebben we gedurende set niet meer in kunnen halen, omdat Harambee tactischer speelde en wij de fouten maakten. Deze set is met 15-11 naar Harambee gegaan.

Zo is de wedstrijd met 3-2 gewonnen door Harambee.
Volgende week spelen we om 21:15 tegen Krekkers in Harbrinkhoek. Supporters zijn altijd welkom!!