Tornado dames 2 maatje te groot voor Krekkers

Na een weekje rust stond vandaag de wedstrijd Krekkers dames 3 – Tornado dames 2 op het programma. Om 12:00 uur klonk het eerste fluitsignaal.In de eerste set maakten we in het begin veel eigen fouten. We zaten nog niet helemaal lekker in de wedstrijd, waardoor we al snel op een achterstand kwamen. Doordat de tegenstander zelf de fouten ook maakten en wij daarvan profiteerden stonden we al snel voor op een stand van 12 – 16. Boven de 20 maakten we nog een paar kleine fouten maar we wonnen de set met 18 – 25.

In de tweede set stonden we al weer snel achter omdat de pass niet goed ging en we daardoor minder goed konden aanvallen. Na een goede serve serie kwamen we dichter bij en wonnen deze set met 19-25.

In de derde set kwamen we wederom snel op een achterstand van 8 – 3. We wilden de winst meenemen naar Geesteren, dus wij wisten wat we moesten doen. Zelf scoren en de tegenstander de fouten laten maken. We knokten voor alle ballen en kwamen dan ook op een voorsprong van 17 – 18. We wonnen deze set met 21 – 25.

De winst was zeker al binnen, maar we wilden het bonuspuntje nog binnen slepen. We maakten in de vierde set zelf de fouten en daar kon de tegenstander van profiteren. We kwamen op een achterstand van 14 – 10. We wilden alles er voor geven om de wedstrijd te winnen maar helaas lukte dit niet. De vierde set verloren we met 25 – 18.

Jammer van de laatste set, maar de vier punten gingen terecht mee terug naar Geesteren.

Aanstaande vrijdag spelen we onze tweede thuiswedstrijd. Dan staat WVC Volley dames 1 op het programma. Om 21:15 uur begint de wedstrijd en wij hopen dat jullie ons komen aanmoedigen zodat we de punten in Geesteren kunnen houden.