Tornado dames 1 krijgt flink pak op de broek.

Af en toe is het beter om te zwijgen en te berusten in hetgeen is gebeurd. Alle lof voor de tegenstander Apollo uit Borne. Zij bleven constant druk houden met serve en aanval. Tornado liep de hele wedstrijd achter de feiten aan.

Volleyballend konden de dames van Tornado niet dat op veld brengen waar de vorige wedstrijden mee gewonnen werden. De servedruk was vanaf het begin niet aanwezig.  De fouten last was hoog en aanvallend kwamen de dames er niet door. Apollo kon het spel spelen zoals zij wilden.  Dit resulteerde in de een overtuigende 3-0 voorsprong in sets voor de dames uit Borne. Wat de Tornado dames ook probeerde, in de eerste 3 sets lukte weinig van hetgeen afgesproken en getraind was.

Was er dan niets positief te melden? Ja zeker wel! De inzet. Er werd gevochten als leeuwen, geknokt voor elk punt. Aan het eind van de wedstrijd konden de dames elkaar in de ogen kijken en met droge ogen zeggen dat ze er alles aan gedaan hadden om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Dit leverde toch maar mooi set wint op in de 4e set. 1 punt voor de geleverde strijd.