Tornado D3 wint ook van WVC Volley D2

Vrijdag 19 december startte Dames 3 in sporthal ‘n Dikken de wedstrijd tegen WVC Volley Dames 2.

We begonnen vol enthousiasme aan de wedstrijd, ook Volley begon sterk en haalde veel punten. Onze reactie volgde: we versterkten in de verdediging en begonnen aanvallend steeds meer te scoren. Tornado pakt de eerste set.

De tweede set zakte de verdediging vanaf het begin in terwijl Volley het niveau wel vasthield en uiteindelijk de set pakte.

De derde set begon goed voor Tornado. Er werd gevochten voor elke bal en WVC Volley had moeite met onze aanval, ook de servedruk nam steeds verder toe. We pakten de set met volle overtuiging en gingen door naar de volgende set.

In de vierde set ging WVC Volley voor elke bal maar het mocht niet baten. Ook deze set ging naar Tornado en hiermee hadden we de wedstrijd en 4 punten in the pocket.