Tornado D3 speelt superieur tegen Kadoeng en wint met 4-0

Op een stormachtige avond in december kwam er een wervelwind in Reutum namelijk Tornado dames 3. Na een wat onrustig begin kwam in het midden van de set de Tornadotrein opgang. De serve begon te lopen en Kadoeng werd compleet weggeserveerd. De 1e set werd dan ook gewonnen met 25-19.

De 2e set begonnen we sterk en Lisan kon de aanvalsters uitzoeken en vooral op mid werd er veel gescoord. De set werd met een regelmatige 25-20 winnend afgesloten.

De 3e set, de belangrijkste set, zat Tornado in een flow. Alles klopte, verdedigend werden de onmogelijkste ballen van de grond gehaald en het blok pakte deze set 5 punten. Met een dikke 25-14 als gevolg.

4 punten waren binnen maar nu het toetje, altijd lastig. We konden het niveau van de vorige sets niet vasthouden Kadoeng rook haar kansen en wist aan te klanken. Enige consternatie ontstond er omdat scheidsrechter meende dat er al een 2e time-out was aangevraagd hoewel coach en teller van mening waren dat dit er nog maar 1 was. De coach heeft natuurlijk altijd gelijk!:) Kadoeng wist nog terug te komen tot 24-23 maar uiteindelijk vond Inger het genoeg en maakte het winnende punt.

Belangrijke punten voor Tornado en een gevoelig verlies voor Kadoeng.