Tornado D2 wint de derby tegen Devoko D2

Op zaterdag 21 februari speelden wij om 13:30 in de Dorper Esch in Denenkamp.
Aangezien Iris en Tina afwezig waren deden Birke Kuipers en Merel Klein Haarhuis vandaag met ons mee, dank daarvoor. Om 13:30 klonk het eerste fluitsignaal. De wedstrijd begon chaotisch, omdat er een aantal meiden net weerkwamen van hun wedstrijd met A1. De set ging het gelijk op. Door ons enthousiasme en goede spel werd het 27-25 aan onze kant.
In set twee had Devoko de touwtjes in handen, er werden veel serve fouten gemaakt. De pass kwam ook minder waardoor het moeilijk was voor de spelverdeler om variërend te spelen. Ook de aanvalster lukte het ook niet om punten te scoren. Eindstand: 12-25
We wisten dat we in de derde set weer vanaf het begin moesten vechten om de punten te pakken. Er werden mooie rally’s gemaakt en de pass liep prima waardoor er goede set-ups konden worden gegeven. Hierdoor waren we aanvallend erg sterk waardoor er veel ballen bij Devoko op de grond belanden. We begonnen ook steeds meer ballen in het achterveld te pakken waardoor we uitliepen in de stand. Devoko kwam helaas terug door een goede serve-serie. Aan de kant van Tornado werd goed aangemoedigd waardoor we weer enthousiast werden en er weer bovenop kwamen. Het werd steeds spannender maar we wisten als team de set optijd af te maken. Eindstand : 25 – 23.

In de vierde set was er spanning voor beide partijen. Beide ploegen wilden deze set binnenhalen. Voor Tornado betekende dit winst, voor devoko nog een kans om te winnen. Het liep de hele set gelijk op. Devoko een punt, Tornado een punt enzovoort. Aan het eind van de set wisten wij de set te pakken met een 25-23 winst.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op maandag 2 maart tegen Rivo Rijssen D2
We gaan weer met volle moed naar de wedstrijd en streven naar 5 punten!!