Tornado D2 tegen Volley’68

David tegen Goliath is een mooi verhaal, waarbij het goed afloopt voor de underdog. Zo zijn er tal van verhalen vanuit een ver verleden, waarbij het ongelofelijke toch gebeurt, waarbij het absoluut niet verwachtte resultaat er toch uit komt. Echter, door die mooie verhalen zou je bijna denken dat het vaak zo is. En dat is rekenkundig gezien dus niet zo. Normaal gesproken, rolt er in zo’n confrontatie dat uit, wat logischerwijze ook verwacht mag worden. Goliath wint!

Tornado als de nr. 2 wordt geacht de maximale scoren te behalen. De opdracht was dan ook om direct er vol voor te gaan en dat lukte in de 1e set prima.Mede door onze goede servicedruk kwam Volley niet verder dan 14 punten.

De volgende sets gingen we meer combinaties spelen daardoor werd het spel iets te rommelig en kon Volley ‘68 lang bij blijven maar werd de 2e set toch met 25-22 gewonnen.

In de 3e en de 4e set ging dit steeds beter, vooral verdedigend pakten we steeds meer en maakte onze tegenstander veel onnodige fouten en werden deze sets dan ook gewonnen met 25-13 en 25-16. Een duidelijke 4-0 overwinning.

Onze volgende wedstrijd is op 21 februari om 13.30 uur tegen, de nr. 3, Devoko uit Denekamp

Deze wedstrijd is erg belangrijk om onze 2e plek te behouden. Kom ons aanmoedigen!!