Tornado D2 speelt de topper tegen Saasveldia D1

In de promotieklasse is nog van alles mogelijk, Tornado D2 kan morgen avond bij winst aansluiting vinden bij Saasveldia D1, de nummer 1 in deze klasse. Saasveldia heeft 75 punten uit 20 gespeelde wedstrijden, Tornado staat op een zeer verdienstelijke 2de plek op de ranglijst met 67 punten uit 20 gespeelde wedstrijden. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Op de Nevobo site wordt een 3-2 overwinning voorspeld voor Saasveldia, maar Tornado gaat laten zien dat ook de Nevobo met de voorspelling wel eens ongelijk kan hebben.

Net als vorige week in de bekerwedstrijd dienen alle puzzelstukjes in elkaar te vallen. Tornado zal wederom enthousiast moeten spelen, goed blokkeren en in het achterveld solide verdedigen en passen. Zodat de spelverdeling de voorwaartsen strak en gevarieerd kan bedienen. Dan zal Tornado ook tegen Saasveldia een vuist kunnen maken, en de wedstrijd naar zich toe trekken.

Daarbij gaat het team ervan uit dat vele supporters vrijdagavond 10 april de meiden komen aanmoedigen, deze steun zal voelen als de “twaalfde man” om maar even in voetbaltermen te spreken. En met deze steun voelt het als of je al met 1 set voorstaat, en dat zou het verschil wel eens kunnen maken. De wedstrijd begint vrijdag om 21.15 uur in sporthal de Ransuil te Geesteren, be there!!

de4