TORNADO D2 pakt koppositie in de PROMOTIEKLASSE

Door Silke Leus: “Afgelopen vrijdag speelden wij een wedstrijd tegen Devoko DS 2 uit Denekamp. Aangezien wij gedeeltelijk 1e stonden, en zij gedeeltelijk 3e (2 punten verschil) kon dit wel eens een spannende wedstrijd worden. Met een volledig team, zonder blessures, begonnen wij aan de wedstrijd. Doordat we er met z’n allen voor gingen, wonnen we de 1e set overtuigend met 25-13.
In de 2e set kwam Devoko beter in de wedstrijd, hierdoor ging de set gelijk op. Annet pepte ons nog even op en de set werd door ons gewonnen met 25-23.
De 3e set verliep hetzelfde als de 2e set. We gingen ervoor om de punten te verdubbelen. Deze set hebben we gewonnen met 25-21.
In de 4e set gingen we voor het bonuspunt. Dankzij onze blokkering en de servedruk liepen we al vrij snel uit. Tina veegde nog een paar ballen van de grond en de set werd gewonnen met 25-15.
De beloning is nu dubbel verdiend: 5 punten erbij en dus alleen aan kop.
De eerst volgende thuiswedstrijd van ons is op 14 november om 21;15 in de Ransuil tegen Apollo 8 DS 3.”
Zaterdag 08 november speelt Ds 2 om 12.00 uur in de Reggehal in Rijssen tegen Rivo Rijssen Ds 2