TORNADO D2 ONDERGAAT VERJONGINGSKUUR

Dames 2 heeft net als dames 1 een redelijke verjongingskuur ondergaan. Er zijn speelsters van 15 en 16 jaar toegevoegd aan dit team. Helaas is het team vorig seizoen gedegradeerd naar de promotieklasse, maar trainster Annet de Kinkelder heeft goede hoop dat er toch een hoge klassering in zit. Ze ziet dat, ondanks de jeugdige leeftijd, gretigheid en enthousiasme. In de afgelopen periode hebben de dames niet stil gezeten. Met een team-building-dag, trainingen, deelname aan het Flatertoernooi in Ommen en het eigen voorbereidingstoernooi van Tornado kijkt ze positief uit naar het komende seizoen.
“De dames hebben het op beide toernooien goed gedaan. Het enthousiasme dat ze uitstralen is heel belangrijk. Ze gaan er met z’n allen voor. Het team is erg jong, de jongste is net 16 jaar, de oudste 23. Het is een erg gretig team, de jongeren pakken het heel goed op van de oudere speelsters. Leuk om te zien. En dat mag ik begeleiden, een nieuwe, leuke uitdaging. Technisch gaat het redelijk, tactisch moet er nog wel aan gesleuteld worden. De ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen”.
Het team bestaat uit de volgende speelsters: Tina Weerink, Yvette Maathuis, Ellen Meijer, Marlou Wigger, Pleuni Klein Haarhuis, Manon Jansen en de nieuwe speelsters Loes Kuipers, Suzan van Nieuwland, Marell Maathuis, Silke Leus en Iris Weerink.