Tornado D2 nog volop in de race naar succes

Dat Tornado D2  het goed doet dit jaar daar bestaat geen twijfel over. In de competitie staan ze stevig op de 2 de plek van de ranglijst in de promotie klasse A. Dat betekent dat D2 zoals het er nu uitziet gaat strijden voor een P/D-plek om te mogen promoveren naar de 3e divisie. Dit is een zeer knappe prestatie van het team dat ervaren speelsters en jeugdspeelsters in haar geledingen heeft.

Volgende week vrijdag 10 april vindt de topper plaats in Sporthal de Ransuil. De nummer 1 Saasveldia D1 gaat het opnemen tegen de nummer 2 Tornado D2. Dit zal een spannende wedstrijd worden, de meiden zullen er alles aan doen om in te lopen op de koploper.

IMG_3277

Maar in de beker doet Tornado D2 het ook boven verwachting goed, ze zijn doorgedrongen tot de halve finale van de beker. Vanavond moeten ze aantreden tegen Voorwaarts D1 uit Twello. De wedstrijd zal gespeeld worden om 20.00 uur in sporthal de Jachtlust. Laten we hopen dat de goede prestaties ook vanavond weer worden getoond, en dat dit team zich onder leiding van Annet de Kinkelder kan gaan plaatsen voor de finale van de Beker.Maar zover is het nog niet er zal strijd geleverd moeten worden, en op alle fronten zal de puzzel in elkaar moeten passen, dan alleen is succes verzekerd. Voor supporters het adres van sporthal De Jachtlust is jachtlustplein 7 te Twello.