Tornado D2 niet opgewassen tegen een sterk spelend Saasveldia D1

In de promotieklasse stond dit weekend de topper op het programma. Tornado D2 moest aantreden tegen de koploper in de promotieklasse Saasveldia D1.

Voorafgaande aan deze wedstrijd zijn 5 speelsters van dit team ook nog eens kampioen in de hoofdklasse geworden met A1.De stemming was dus opperbest voor aanvang van de wedstrijd.

Dan is het erg moeilijk om deze euforie door te trekken in de volgende wedstrijd en dat werd wel duidelijk. Saasveldia was ons direct in de 1e set de baas met zeer goede services. Het verschil was toen al gemaakt en we konden dit niet meer goed maken en verloren de 1e set met 25-17.

In de 2e set domineerde Saasveldia met goede aanvallen.We probeerden nog terug te knokken maar ook deze set werd met 25-17 verloren.In de 3e set werden enkele wissels toegepast en dat pakte goed uit.We konden goed bijblijven door een goede pass en slimme aanvallen van Marlon Bekhuis.23-25 winst. Iedereen wilde er weer voor gaan in de 4e set. Er werd goed gespeeld maar we waren vandaag niet opgewassen tegen een sterk spelend Saasveldia.25-19.

We zijn nu toe aan een welverdiende rust en onze jeugdspeelsters gaan zich opmaken voor de “openclubkampioenschappen”  en we wensen ze veel succes.